AKTUELNO

Nije čekala, odmah je napala da laže!

Eleonora Miljković dok je odgovarala na pitanje Jelene Krunić o odnosu sa Aleksom Savić, odlučila je da progovori o razgovoru koji je imala sa Minom Vrbaški. Nakon što je Nora otkrila da ju je Mina obmanjivala da se i ona sviđa Saviću, Vrbaški je odlepila, pa napala Miljkovićevu.

U priču se uključila i Maja Marinković koja je znala za istu priču, što je i potvrdila ove večeri.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče ove situacije, vidim da ja ispadam lažov, da ja nekoga proganjam. Sve ću da objasnim ispočetka. Istina je da je meni Aleksa bio simpatičan, kad sam došla ovde bila je priča sa Markom, Mina je prišla i baš smo se zgotivile. I dalje mislim da je iskreno, sve dok se nisam sklonila skroz od Marka. Ona mi je rekla da dođem da sedim ovde sa njima, ja sam se sklonila skroz, ona je bila konstantno uz mene. Ja sam rekla da je Aleksa simpatičan, ali ništa više od toga. Jednog dana ovde za stolom, Mina mi je rekla da joj je Aleksa rekao da sam mu jako slatka i simpatična. I ja sam pitala Minu da li ga je ona to pitala, ili je sam rekao, ona je rekla da je sam rekao. To je bilo pre ,,Zadrugovizije", kad sam se sklonila, posle nekog vremena, kad su počela pitanja novinara u vezi Alekse i mene, videla sam da je Mina počela da se sklanja od mene. Posle ,,zadrugovizij" mina mu je rekla da me zagrli nekad, on je rekao polako. Ja sam prišla njemu i Savu i čestitala sam, i on je rekao:,,Misija završena" za zagrljaj nešto - otkrila je Eleonora.
Hoću sad ja lepo da objasnim ovo. Ja nisam ispala dvolična, ona je očigledno zaljubljena u njega. Ona kad je meni rekla da je on sladak, ja sam njemu to rekla i on se samo nasmejao na to. Nora i ja nemamo nikakvu šifru, ja sam se sklonila od nje, zato što ne želim da bude ovo što se sada dešava. On je meni sve ovde, kao što mi je Mića bio prošle godine. Ja sam dokazala da nisam zaljubljena u njega. Mi smo komentarisali grupno da je Nora slatka i lepa. Mnogo puta smo ležali na krevetu i komentarisali. Aleksu ne zanima ona - izjavila je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam totalno ne upućen u ovu priču - dobacio je Aleksa.
Ja sam od prvog dana upućena u ovu, meni je Nora bliska i gotivim je. Rekla mi je da Aleksa i te kako dao njoj signale, i da gaji simpatije prema njoj, samo nije hteo ovde ništa da imaju - dodala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'